Skip to content

Un membru industrial TWI castiga la Premiile "Made in Wales"

https://live-twi.cloud.contensis.com/image-library/Press-Releases/2019-Press-Releases/Made-In-Wales-Award/Made-IN-Wales-Hero-IMG-5622.x05c56f71.JPG?w=2048&h=2730&crop=2048,1299,0,535

Fri, 18 October, 2019

TWI anunta cu deosebita placere ca un membru industrial de lunga durata si un colaborator frecvent de dezvoltare si furnizor de echipamente a obtinut un premiu la „Made in Wales Awards 2019”.

O seara fantastica a avut loc recent la Primaria Cardiff pentru Insider „Made in Wales Awards 2019”. Gazduita de jurnalistul si omul de radio, Sian Lloyd, seara a dat startul ca toate ceremoniile de premiere, cu o receptie. Faheen Khan, de la Make UK, a vorbit despre importanta productiei, precizand ca un procent ridicat de oameni ar clasifica Marea Britanie doar in top 100 atunci cand, de fapt, suntem in top 10 - ceea ce este o realizare excelenta.

Inainte de a incepe evenimentul principal, a fost servita cina, urmata de o discutie interesanta cu Stuart West, directorul ne-executiv al Biocatalysts.

Sala a fost plina de reprezentanti ai companiilor din diferite industrii, ceea ce a facut evenimentul un nucleu de conversatie interesanta. Unele companii inovatoare au fost nominalizate, inclusiv Rescape Innovations Ltd, care folosesc realitatea virtuala pentru a ajuta pacientii sa treaca prin tratamente dureroase pentru cancer. Standardul a fost ridicat, cu premii inmanate de diversi oameni influenti.

Nominalizata pentru doua premii a fost Huntingdon Fusion din South West Wales. Cu sediul in Burry Port, expertii de purificare a sudurilor au avut o concurenta mare, dar nu au plecat cu mana goala. Ei au fost incantati sa primeasca „Producatorul anului (sub 25 milioane lire sterline)”, care le-a fost prezentat de catre sponsorul Blake Morgan. Sian Lloyd, care a participat seara, a felicitat personal directorul general si CEO Georgia Gascoyne pentru marea realizare.